Párolt vörös káposzta.

 2010.11.27. 15:57

Hozzávalók : 1 fej vöröskáposzta ,5 dkg zsír ,1 kanál só , 2 kanál cukor ,2 e. kanál ecet 1 mokk. kan. kömény mag.

Elkészítés: a káposztát metéltre vágjuk ,a forró zsírra dobjuk a tetejére a köménymagot a cukrot a sót az ecetet a köménymagot,és lassan pároljuk ,lefedve, takarékon ,mikor kell lazán keverjük  ,vigyázzunk ne kapja oda ,hamar leég.

Közép hőmérsékleten tálaljuk.

Saját recept.

Címkék: vörös párolt káposzta.

A bejegyzés trackback címe:

https://megfoztelek.blog.hu/api/trackback/id/tr772476989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ildsisy 2010.11.27. 18:07:53

Nemrég csináltam ezt, mindkét színű káp.-ból. Ugyanígy főzöm, mint ahogy itt le van írva. :) De van aki pezsgővel... (nem én, sajnos...)

mErzsébet 2010.11.27. 20:39:35

@ildsisy: Igen azt mondják ,ahány ház..
süti beállítások módosítása