Mézes de nem édes csirkecomb.

 2010.11.30. 17:49

  Hozzávalók: 8 kissebb csirkecomb ,lehet egész lehet felső vagy lehet alsó felső ,ki hogy akarja, ,15 dkg margarin /vaj/1 evőkanál méz , 1 dl citromlé ,só őrölt bors.

  A combokat este besózzuk , éjszakára a hűtőbe tesszük. Másnap a vajjal k/margarinnal / kikent  tepsibe szorosan egymásmellé fewktetjük ,a tepsit lezárjuk alufóliával ,,és 25 -30 percig pároljuk a sütőben.

Csészében összekeverjük a vajat a mézzel ,a citromlével ,jól megborsozzuk ,és a combokat megkenjük a keverékkel. A fóliát nem tesszük vissza ,a piruló combokat újra megkenjük.Mire kész a csirke a keverék is elfogy.

A hús nem lesz édes ,csak pikáns ízt kap.Zöldborsós rizs vagy burgonyapüré illik hozzá.

Gizella receptje.

Címkék: nem édes de mézes csirkecomb.

A bejegyzés trackback címe:

https://megfoztelek.blog.hu/api/trackback/id/tr882484037

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása