Hozzávalók 4 személyre: 4 libacomb ,2 kissebb jonatánalma , 20 dkg aszaltszilva , 1dl vörösbor , 1 dl tejszin , 4 cl konyak , 2 gerezd fokhagyma , só bors.
Elkészítés : A libacombokat kuktába helyezzük ,leőntjük 2 pohár vízzel ,megsózzuk , mellé tesszük a fokhagymát és a jelzéstől számítva 20 percig pároljuk. Az aszalt szilvát vörösborban megpároljuk , kimagozzuk , majd lellétesszük a megtisztított ,elaprított almát is 2 percig együtt főzzük a borban , majd lecsöpögtetjük és a combok bőre alá dugdossuk .
A libacombokat a töltelékével fölfelé,tepsibe helyezzük , és közepesen forró sütőben megpirítjuk. A keletkezett pecsenyeléről eltávolítjuk a zsíradékot ,a lében elkeverjük a tejszint ,a konyakot megfűszerezzük és a töltött combokhoz kínáljuk.
Burgonyapüré illik hozzá.