Fasírozott kicsit másként.

 2010.12.31. 07:00

Hozzávalók:70 dkg darált hús ,3 db zsemle ,3 db tojása , 1/2 ek só ,1 kk.bors 2 fej fokhagyma , egy kicsi fej hagyma,olaj a sütéshez ,kb. 20 dkg zsemlemorzsa.

Elkészítése : 4 cikk fokhagymát átnyomva,a hagymát apróra összevágva, 2-3  ek. olajon  megdinsztelek ráöntöm a húsra,a beáztatott zsemlét jól kinyomom ,a hússal összekeverem,bele a tojás a bors és a nagyon sok ..kb 8-10 cikk fokhagyma átnyomva ,ezt már nyersen ,apró ,vagy nagyobbacska golyókat formázok vizes kézzel belőlle ,kicsit kóstolom elég sós e ,majd zsemlemorzsában megforgatom és forró olajban kisütöm.Ha szép pirosra kisült -megtörök egyet és megnézem a közepét átsült -e , papírtörülközőre kirakom ,ne legyen olajos.

Jó étvágyat.

Tipp:piros paprika nem kell bele ,mert megég a fasírozott ,lehet több is a mennyiség ,de az arányokra vigyázzunk a keverésnél,ne legyen túl sós.

 

Címkék: kicsit fasírozott másként.

A bejegyzés trackback címe:

https://megfoztelek.blog.hu/api/trackback/id/tr252549797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ilds. 2011.03.31. 08:56:24

Nem régiben végig néztem itt a receptjeidet. Nagyon tetszenek. Van már egy pár amit meg kell csinálnom! A töltött oldalas kimondottan tetszik! Persze MIND!!! :)
süti beállítások módosítása