Húsvéti sonka főzése.

 2011.04.04. 11:21

Nekem mindig adódtak gondjaim a húsvéti sonka főzésével , egészen addig amíg ezt a tippet nem kaptam.Most leírom , talán másnak is hasznos lesz.

2-3 órát áztatni hideg vízben , utána hideg vízben föltenni főzni , lassan , mert így nem lúgozódik ki és folyamatos a befelé haladó főzés .  Ha sós , a levet le lehet cserélni rajta.Két óra múlva a villát beleszúrom , és átengedi  , kész.  Saját levében hagyni kihűlni , ha jó a leve ,akkor ebben lehet a töltött káposztát is főzni.

Csak egy , két  , tipp.

Címkék: húsvéti sonka főzése.

A bejegyzés trackback címe:

https://megfoztelek.blog.hu/api/trackback/id/tr382798310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása