Hozzávalók:6 tojás ,25dkg porcukor,25 dkg liszt, 1 cs sütőpor ,12 kanál hideg víz 1 kávéskanál kakaó , egy evőkanál fahéj..
Mindig fölverem először a tojásfehérjét ,hűtőbe rakom ,a tojás sárgáját a cukorral ,6 kanál vízzel habosra keverem majd fokozatosan a többi vízzel jólkikeverem .Mikor habos hozzákeverem a sütőporral és a fahéjjal és a kakaóval elkevert lisztet ,és végül lágyan ,ezt már csak fakanállal ,a tojások kemény habját.
Töltelék hozzávalói : 2 csomag tejszinhab por ,3dl hűtött tej ,2cs habfixáló , 2 cs vanillia cukor ,10 dkg porcukor , 25 dkg ráma margarin .1/2 üveg meggy befőtt ,1 cs. vanillia puding.
Elkészítés: a torta formát kivajazom ,kilisztezem ,beleöntöm a masszát ,langyos sütőben rakom és 20 percig sütöm ,majd megnézem tűpróbával ,és még 5 percig közepes lángon sütöm,akkorra kész a tortám. Tepsin lebontom a formát a piskótáról hagyom hűlni ,három lapba felvágom , majd megtöltöm a következő krémmel.
Krém : 2 dl tejben mefőzöm a pudingot , hagyom kihűlni. A tejszínt felverem a megadott utasítás a zacskón van ,majd a margarint kikeverem öt kanál p.cukorral /10 dkg/ habosra ,lassan a pudingot is hozzá adom ,majd a magozott meggyet is kikavarom habosra vele,és a tejszínből két kanálnyit félre teszek ,díszíteni ,a többit lazán belerakom a kikevert krémbe és mind a három lapot megtöltöm vele ,és az oldalára tetejére is jut ,úgy osztom el .
A tetejére díszítek kis habcsomókat ,abba meggyet teszek .Kész a torta.